Böcker

kattrackarn.jpg

Änglar kan inte vänta

Det har sina sidor att transportera en ängel genom halva Sverige, dagen före julafton. Det börjar på krogen, tar fart via polisbil, hamnar i Östersund hos pensionerad stins. Och slutar någonstans i trakten av Arvidsjaur. Och ett barn blir fött. Och allt är väl i konungariket Sverige.

Pris: 200 kr

detbrinner.jpg

Det brinner min sköna

Hon och han delar på en ATEX-maskin på sitt arbete. Och skriver meddelanden till varandra, förutom tidningsartiklar. Dessvärre orsakade ett tekniskt datamissöde, ett större strömavbrott i förening med en häftigare sommarstorm, att sommarens amorösa äventyr, och de var många, gick förlorade för skönlitteraturen. Någonstans i världen cirkulerar eskapaderna. På grund av dess intrikata innehåll, önskar dock paret att den måtte dyka upp i Asien eller något annat icke svenskspråkigt land.

Framåt hösten hade paret samlat ihop sig igen och kom loss i en ny korrespondens. Försiktigtvis döpt till Kanalen. Dock med samma oförsiktiga innehåll som de tidigare förlorade skrifterna. För känsliga läsare påpekas att detta var före mejlens, sms:ens och twittrandets tid.

Pris: 200 kr

bingsjo.jpg

Bingsjö 2012

Bingsjö spelmansstämma 3-4 juli 2012.
26 sidor, 31 färgbilder, liten upplaga.

Pris: 600 kr plus porto

tradgardar.jpg

Trädgårdar

Trädgårdar från Storbritannien, Irland och Stockholm, däribland mitt egenbyggda växthus.
32 sidor, 115 färgbilder, liten upplaga.

Pris: 700 kr plus porto

blommor-och-blad-1.jpg

Blommor och blad

42 sidor, 102 färgbilder.

Pris: 800 kr plus porto

   
   
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.